tisdag, april 11, 2006

Dam di dam di dam dam di dei

Ja: I dag kom det ner en ny filur till träningen. Eller ja, han var varken ny eller filuraktig. Han var mer nygammal och lite norsk. Nygammal eftersom han har spelat för Christinehamn förut, och lite norsk eftersom han senast var bosatt i Norge. Om vi i ChBS hade skickat ut ett pressmeddelande hade vi troligtvis skrivit att "vi får nu en spelare av internationellt snitt som kommer höja lagets slagkraftighet avsevärt". Men nu skickar vi inte ut pressmeddelanden.

Nej: Inställd, avblåst och... snö. Det blev i dag officiellt att Degerfors tänkta superettapremiär - hemmamatchen mot Väsby United på måndag - ställs in. Detta eftersom Stora Vallas plan i dagsläget är ospelbar på grund av att vintern fortfarande håller gräsmattan i ett smärre järngrepp. Väsbymatchen flyttas till den 27 april och DIF får i stället premiärspela borta mot Falkenberg den 23 april. Jag som hade sett fram emot måndagen så otroligt mycket.

Vet inte: "Dam di dam di dam dam di dei... That's the way that my heart goes!" Man har hört den ett par gånger nu, va? Frågan är: Hur många gånger?