fredag, mars 02, 2007

Vår Zlatan

Stackars skidåkare. Ett b-betonat stafettlag kör hem ett smått sensationellt brons med förstaplats på kvällstidningarnas webbsidor som följd. Fint so far. Men vad händer lite senare? Jo, Svenska Fotbollförbundet går ut med nyheten om att Zlatan Ibrahimovic har tackat ja till att spela i landslaget. Ni ska veta att jag tänker på er, skidgrabbar!

Apropå Zlatan. Propellerkoordinatorn, min dubbelpartner i seriespelet, besökte gårdagens träning. Han meddelade att han inte ställer upp i morgon när division 3-cirkusen drar vidare till Trollhättan. Vad innebär då detta? Det mesta tyder på att Mr 100 % tar över Propellerkoordinatorns förstaspade och får spela med känd bloggare. Bäst för Mr 100 % att han lever upp till sitt namn...

Det finns för övrigt fortfarande platser kvar i supporterbussen som rullar ner till Trollhättan. Supporterbussen och spelarbussen är samma buss, och således får våra supportrar möjlighet att umgås med oss spelare på vägen ner. Det du, Lagerbäck! Så här långt har ganska så exakt noll personer nappat på erbjudandet om att följa med i bussen som enligt rykten orkar med hela 19 personer. Avsevärd skillnad mot den vanliga pyttebussen vi brukar åka i som bara tar nio personer. I morgon blir det stor direktionsvagn med yrkeschaufför och hela kitet!

I morgon kväll, efter seriematch sju och åtta av tio, ska det väl äntligen utkristallisera sig: Tillhör vi toppen eller botten? Det vet vi inte än. Högintressant morgondag i Trollhättan!