fredag, februari 16, 2007

Hemma borta

Tänk om Degerfors IF skulle spela sina hemmamatcher på Strömtorps IP i stället för Stora Valla. Låter det otänkbart? Verkligen.

Nu ska man förvisso inte dra några som helst paralleller mellan DIF och vår badmintonförening, men att spela hemma borta är precis vad vi ska göra i morgon. Trots bortaplan - eller kanske halv bortaplan, vi spelar trots allt fortfarande i Kristinehamn, men inte i "vår" hall - ser jag fram emot tävlingen med tillförsikt.

Uppladdningsplanen inför morgondagen är tajmad och klar och har naturligtvis varit så sedan länge. All uppladdning kulminerar i kväll när den samlade badmintoneliten samlas hemma hos Norsken för att putsa på de sista, men ack så viktiga detaljerna. (Vi ska egentligen äta pizza, men genom att skriva att vi ska äta pizza - förvisso norsk och hemlagad - dagen före tävling framstår vi som en bunt oseriösa idrottsutövare.)

Så vad väntar mig i kväll? Får jag följa damslalomen på NRK i stället för SVT? Kolja på pizzan? En light-version av Hurtigrutten i Norskens lägenhet? Så länge det främjar morgondagens spel är jag med på det mesta.