söndag, maj 28, 2006

Regn, uppehåll - men noll poäng

Torpavallen i Göteborg för en vecka sedan och Grimsta IP i Stockholm i dag - bortamatcherna står som spön i backen för min del. Naturligtvis kändes det återigen väldigt kul att få vara på plats när DIF mötte Brommapojkarna, trots att allt föregicks av en tre timmar lång bilresa helt utan radio. Och det regnade. Som det regnade! Vi åkte mot Stockholm - det regnade. Vi kom till Grimsta - det regnade. Vi satt i bilen och väntade på att klockan skulle närma sig avsparkstid (17.00) - det regnade. Vi gick ut, löste entré och ställde oss under tak - det slutade regna!

Grimsta IP var för övrigt en mycket finare arena än förra veckans Torpavallen. BP:s (snygga!) klubbhus intill, schysst läktare och allt omgivet av skog - väldigt mysigt. Allt var i stort sett perfekt utom en sak - matchens resultat. Degerfors och Brommapojkarna hade varsin halvlek, och då tycker man naturligtvis att ett oavgjort resultat är rättvist. Inte då. 1-0 till BP slutade det.

Hemfärden var väl ungefär lika lång som ditresan. Allt kändes dock lite längre eftersom flickorna och pojkarna på McDonald's i Västerås inte var så alerta, eller så var det deras chef som inte kunde ringa in nog med personal. 20 minuter tog det att svänga ihop en hamburgare. Det var fler än jag som fick vänta, men jag tycker ändå inte att man ska bete sig som en överkokt groda med någon obotlig psykisk sjukdom när man står och väntar på sin mat. En av McDonald's-tjejerna klarade inte av alla hårda ord från kunderna, började gråta och gick därifrån. Skärpning, folk!

Det är möjligt att det kommer upp någon bild om allt inom en snar framtid.

Glömde nästan bort betygen.

Nl Nl Nl - Sebastian Karlsson. Storstilad insats i DIF-målet.
Nl Nl - 50 kronor för inträde och matchprogram. Bättre än på Stora Valla.
Nl - Stefan Larsson. DIF-back som skulle kunna ge Justin Gatlin en match på 100 meter slätt.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

10 juni 2006 kl. 08:43  
Anonymous Anonym said...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

22 juli 2006 kl. 02:06  

Skicka en kommentar

<< Home