fredag, oktober 12, 2007

Lycka till, Sebastian

Frågan är om man ska våga sig till Stora Valla i morgon för att se DIF möta Landskrona. Jag har inte sett DIF spela sedan mitten av september då det blev 1-1 hemma mot Sylvia. Efter den matchen har det gått rätt hyggligt för DIF. Eller ja - det har gått förjävla bra! Det har blivit tre raka segrar, och en plats under nedflyttningsstrecket har bytts ut mot en plats över detsamma. Inga fel!

Landskronas mål ska i morgon vaktas av den gamle DIF-målvakten Sebastian Karlsson, en spelare Landskrona roffade åt sig inför denna säsong. Visste ni förresten att han inte har stått en match i superettan sedan den 16:e omgången (2-4-matchen mot Mjällby)? Karlsson får nu förtroendet av tränare Patrik Johansson till matchen mot sitt gamla lag. Känns som om Johansson verkligen gör det enda rätta, speciellt med tanke på att Landskrona har tre raka segrar med Lee Baxter i målet bakom sig. Baxter har morgondagens match till ära "känningar i sina hälsenor" och kan inte, som av en händelse, stå. Är det bara jag, eller känns det inte som om det ligger en hund begraven i denna fråga?

Nä, hörrni, nu skiter vi i Landskronas målvaktsdribbel. Bara fokus på tre DIF-poäng och flera steg närmare superettaspel 2008!