söndag, juli 22, 2007

Nja, det är väl inte bara fotboll?

Se där. Veckans sex första dagar har seglat förbi.

Veckans...

...uppryckning: Jag var lite orolig för att det skulle bli en chockrekordslakt på Idrottsparken när DIF mötte IFK Norrköping i måndags. Första halvleken var inget man hänger upp i julgranen eller skriver hem till mor om, däremot visades de rätta takterna i den andra. Ja, man kan nog tala om en uppryckning.

...berg- och dalbana: I onsdags var det meningen att känd bloggare, dennes bror och Mr 100 % skulle spela tennis. Så blev det inte eftersom alla banor var upptagna. Vad göra? Jo, fortsätta upp till Hultets friluftsområde och ta sig runt femkilometersslingan. Inför rundan kallade Mr 100 % banan för ord som "jävlig" och "asjobbig". Jag pinnade på som vanligt, men tappade ganska snabbt farten. De där störtloppsliknande backarna - som man sprang både upp och ned för - var verkligen "jävliga" och "asjobbiga".

...entertainer: Under halvtidsvilan i Norrköping tog en kille på uppskattningsvis 12-13 år Idrottsparkens gräsmatta i besittning. Vad han gjorde? Sjöng och jazzade loss till Cara mia och Kom hem! Hade det dock inte varit bättre att riva av Natalie?

...geografilärare: Sven-Göran Eriksson och hans Manchester City tog bussen från lägerbasen Varberg till Karlstad. En resa på fyra timmar, sa "Svennis", där spelarna skulle få uppleva halva Sverige. Ja, norra Halland, delar av Västergötland, Dalsland och västra Värmland är verkligen halva Sverige. Håll dig till fotbollen, Sven-Göran.

...kiosk: När DIF spelade borta mot Sylvia på Idrottsparken rullades kiosken in efter 28 minuter. Till skillnad från det mötet fanns det mot IFK Norrköping en kiosk som var öppen både före och under matchen för de gästande supportrarna. Klasskillnad!

...låt: Gör en musikvideo, begrunda den och - kasta den och gör en ny. Grattis, E-type. Din True believer tar hem veckans pris.

...bästa: Här finns det inga frågetecken. Naturligtvis vinner Djurgårdens 14-miljonersbrasse Quirino för sitt mål mot Elfsborg. Eller? Nej, nej, nej! Degerfors IF:s trepoängare mot Sirius var naturligtvis veckans bästa händelse. Mumma!

...dementi: Nej, jag bedriver ingen renodlad fotbollsblogg.