fredag, december 01, 2006

Ovisst? Javisst!

Bara två veckor efter den uppmärksammade D(M)-dagen ska det återigen svingas racketar i Kristinehamn. Publiktillströmningen väntas bli snudd på... eh, katastrofalt dålig, men det ska inte stoppa oss från att erbjuda högkalibrigt fjäderdunkande. Division 3 nordvästra Götaland är just nu en ruskigt jämn serie med flera lag inom ett litet poängspann. Om det beror på att varje lag bara har spelat två matcher låter jag vara osagt.

Redan i morgondagens första match väntar det ett derby. Matchen mot Grums förväntas bli en enormt jämn kraftmätning där ingen av sidorna kommer ge sig frivilligt. Det lär bli en svettig, blodig och snudd på barnförbjuden tillställning i vilken den fåtaliga publiken kommer leva sig in med största entusiasm. Vilket lag vi kommer ställa upp med kan jag naturligtvis inte offentliggöra här och nu, men kända namn som Propellerkoordinatorn och Mr 100 % väntas försvara våra färger. Hur matchen slutar står skrivet i stjärnorna, men vi kan räkna med att hallen vi spelar i lär likna ett slagfält mer än idrottshall när krutröken till slut lägger sig.

Naturligtvis har vi inte bara lagt fokus på Grumsmatchen. Vi har absolut inte glömt dagens andra viktiga match - den mot Uddevalla. Bohuslänningarna angör Kristinehamn med ett stukat självförtroende efter två riktiga utklassningsförluster - 0-8 och 0-8 - i de inledande matcherna. Uppgifter som Nickes lilla har tagit del av gör dock gällande att Uddevalla inför morgondagen har gjort klart med flera nyförvärv som tvivelsutan kommer förstärka laget. Med största sannolikhet lär även denna match utveckla sig till en rekordjämn tillställning där finessen kommer få stå tillbaka till förmån för grovjobbet.

Hur ska det sluta? Allt om allt inom en snar framtid på Nickes lilla!