tisdag, maj 02, 2006

Nästan 1-0

Åh! Det hade suttit så fint med en riktig gnetseger till trepoängare - men så blev det inte. Degerfors hade ledningen med 1-0 fram till den 94:e minuten - då kvitterade Åtvidaberg och direkt efter flöjtade domaren och förklarade matchen avslutad. 1-1. Surt, kan tyckas, och det tyckte jag väl precis när kvitteringsmålet föll. Men ska man vara ärlig var DIF bra första kvarten, sedan var det gästande "Åtvid" som hade det mesta - om inte allt - av spelet.

Måste också nämna Mikael Nilsson. Han kom i kväll in i den 81:a minuten, skitade ner tröjan och blev utvisad - allt inom loppet av två minuter. Att säga att Nilsson gjorde ett lyckosamt inhopp är som att säga att busshållplatsen i Ölme är bra placerad.

Fem poäng på de tre inledande matcherna är godkänt, men det är först nu som DIF får bekänna riktig färg. På lördag väntar Ljungskile (hittills utan poängtapp) och nästa fredag kommer topptippade IFK Norrköping till Stora Valla. Hur många poäng har Degerfors efter de två matcherna?

Nl Nl Nl - Andreas "Korvlådan" Drugges 1-0-strut. Vilket skott!
Nl Nl - Inträdet. Bara 40 kronor för studenter. Härligt.
Nl - I brist på annat: speakern. Börjes ersättare följde upp torsdagens debut med en godkänd insats. Dock lite problem när han skulle uttala Abderrahman Kabous. Det lät som Abraham Kabous.