onsdag, januari 11, 2006

Kanon ju!

Dagens roligaste läsning bjuder kanon.se på. På startsidan finns i dag en liten spalt vid namn "tack för...". Jag lägger in den texten nedan.

__

tack för...

...senast, vet vi förstås inte om Peter Wixtröm sade. Och troligen gjorde han väl inte det. I vilket fall var Peter Wixtröm, fotograf från Karlskoga, igår tisdag med och spelade in en Beck-film i Stockholm. Peter spelade, inte helt oväntat, fotograf och kom tillsammans med en reporter inrusande i en trappuppgång där...nej, det spar vi till premiären.

I vilket fall stod Peter Haber, det vill säga Beck, där i trappuppgången när Peter W kom rusande. Om Gunvald Larsson också var på plats vet vi inte. Det var i så fall honom, det vill säga Mikael Persbrandt, som Peter W kunde ha sagt tack för senast till. Senast de två stötte ihop var ju utanför Kvarnen på Söder när M Persbrandt drabbats av samma öde som drabbar alla som dricker pilsner och löste det genom att ställa sig och pissa in i krogkön. Peter var på plats och plåtade för AB men...det kanske inte var det bästa samtalsämnet att ta upp under filminspelningen? Å andra sidan är det väl, av olika skäl, inte helt hundra att Mikael P kommer ihåg Peter sedan dess...

__

Hehe. Förresten, jag rekommenderar kanon.se å det starkaste. Det är en kul sida. Speciellt deras bevakning av Degerfors IF som är bäst i Värmland för personer som inte har någon morgontidning till hands. Eftersom DIF:s officiella hemsida är ungefär lika öppen med nyheter som Pravda var i Sovjetunionen är kanon.se:s bevakning bredare och skojigare. Å andra sidan, DIF:s hemsida publicerar bara sanning, som det ryska ordet pravda betyder - det gör inte kanon.se.