torsdag, november 09, 2006

Viktig information om Magnus Hedman

I min jakt på sensationer är det nu dags för ännu ett avslöjande.

Nickes lilla kan som enda media avslöja att allt ståhej kring fotbollsmålvaktens Magnus Hedmans provspel och eventuella övergång till det stora Premier League-laget Chelsea är ren och skär bluff. De bilder som nyss rullade i TV4-sporten är grovt manipulerade. Det enda som var sanningsenligt i inslaget var att Magnus Hedman stod och motade bollar i ett fotbollsmål - men det var inte på Chelseas träningsanläggning i London.

Jag kan avslöja att platsen för Hedmans bollmotande var Bollmoravallen i Tyresö. De officiella Chelseaträningskläder som Hedman bar inköptes å det hastigaste hos CF Sport i Malmö sent i går kväll. I samma TV4-inslag kunde man se hur Chelseaspelare tränade, men notera att man inte vid något tillfälle kunde se Magnus Hedman tillsammans med dessa spelare.

Bilderna när TV4:s reporter Per Nunstedt står framför den mörka Londonkvällen och kommenterar provspelet är naturligtvis också manipulerade, det kunde mitt tränade öga se med all önskvärd tydlighet. Notera också att Hedman i inslaget inte kunde uttala sig om träningen hos Chelsea. Per Nunstedt sa i inslaget att TV4-teamet blev bortmotat av Chelseas presschef. En viss sanningshalt finns i detta påstående. Det var dock så att det var Magnus Hedmans fru, Magdalena, som sa till tv-teamet att det räckte nu och att Magnus omedelbart skulle komma hem och äta.

Artikeln om Hedmans provspel på Chelseas hemsida? Jag säger bara en sak: TV4, med god hjälp av Hedman själv, betalade bra.

Varför gör TV4 och Magnus Hedman så här? Svaret är enkelt. Nu när allsvenskan är över och Fotbollsmåndags sändningar - i vilka Hedman sitter som expert - är slut måste Magnus Hedman helt enkelt börja marknadsföra sig själv och jagar således rubriker utanför tv-studion. Att iscensätta denna osannolika provspelshistoria lät visst bra i Magnus Hedmans rubrikjagaröron.

Vad blir nästa steg, Magnus?

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du verkar helt överkörd i pallet!
Respekt, respekt är ett ord du borde slå upp i ordlistan.
Att anklaga någon för att ljuga på ett sådant sätt är skamligt.
Avundsjuk?

14 november 2006 kl. 20:09  
Blogger Niklas said...

anonymous:
Inlägget dryper av ironi, något du tydligen missade. Välkommen tillbaka till Nickes lilla!

15 november 2006 kl. 22:57  

Skicka en kommentar

<< Home