onsdag, november 08, 2006

Ledsen, folket - ingen blogg i dag

...

...

Hmm...

Vanligtvis brukar jag inte skylta med att jag har svårt att komma på saker att skriva om, men det var vad jag nyss gjorde.

Kanske ska skriva något om Aftonbladets modeexpert Sofi Fahrman. Varför kan hon bara se ut på ett sätt på bild? Om man tittar på hennes smil här, här, här och här ser man - just det - ingen skillnad. Nej, Sofi Fahrman är inget att skriva om.

Kanske ska skriva något om DIF:s nye klubbchef, Andreas Andersson. Precis, den Andreas Andersson, tidigare spelare i korplag som Milan och Newcastle och han som nickade Sverige till VM-slutspelet 2002. Tidigare också verksam i stjärnklubben Degerfors IF. Bara Andreas lär sig något om den ekonomiska biten så kommer allt flyta på fint. Men utnämningen av Andreas Andersson känns ändå inte som något hundraprocentigt bloggmaterial.

Kanske ska skriva om hur bortskämd TV4:s Patrick Ekwall verkar vara. I sin blogg spyr han i dag galla över att Sveriges träningslandskamp mot Elfenbenskusten ska spelas i Le Mans i Frankrike. Han ogillar spelplatsen eftersom det är "omöjligt att ta sig dit" och att "det känns helt fel på alla sätt". Le Mans är väl inte så himla tokigt, Ekwall? Låter söndagens allsvenska kval mellan Häcken och Brommapojkarna på kylslagna Rambergsvallen som ett bättre alternativ? Tänkte väl det. Trots allt det här - jag gillar, till skillnad från många andra, Ekwall. Men bloggmaterial? Nej.

Kanske ska skriva något om att jag ska gå på två hockeymatcher - på samma dag. Det ligger lite för långt in i framtiden, så det bloggmaterialet diskvalificeras omedelbums.

Det verkar inte bli något bloggeri i dag.