måndag, september 25, 2006

Humor

Vad är egentligen roligast?

<> Carolina Gynning faller på målsnöret i Singstar mot Kayo i Förkväll. Kayo med massor av rutin från sjungande och uppträdande är en hårsmån från att åka på smörj mot en flamsig dokusåpakändis. Bedrövligt! (Nu verkar det som om jag tittar på Förkväll väldigt ofta, men det påståendet dementerar jag å det grövsta.)

<> OLW gör reklam för sin duschradio - som inte tål vatten! Jag äger faktiskt en duschradio från OLW. Den är bra på alla sätt. Men någon duschradio är det visst inte.

<> Läraren utan bloggsmeknamn kör igång föreläsningen, som ska börja klockan tio, fem i tio. "Det kommer väl inte så många mer", säger han samtidigt som det droppar in personer i en strid ström. Så hade inte ens superakademikern Teddy Lucic-kopian agerat.

<> Magnus Hedman sitter i tv och låter meddela att han är aktuell för en comeback i Premier League. Programledaren Ola Wenström snackar om det en stund och vill sedan gå vidare. Då börjar Hedman babbla igen om den uppkomna situationen. Frågan är om Hedman vågar börja spela fotboll igen nu när han syns i tv och tidningar så ofta. Tänk alla rubriker och löpsedlar han går miste om för att sitta och frysa bort på en bänk. Tur att han får lite pengar för det.


Min lista:
1. Gynnings sångchock
2. Hedman älskar sig själv
3. Ivrig lärare utan bloggsmeknamn
4. OLW:s duschradio som inte är någon duschradio