torsdag, juli 20, 2006

Pinsamt händelsefattigt

Fem landar i Ytterhogdal, Ölme tar hit en som inte har spelat en match sedan Sovjetunionen föll och Kalmar har länge varit en koloni för dessa. Vilka jag menar? Alla brassar som vill spela fotboll! Det är nästan humor att läsa om Ytterhogdalsbrassarna. Ytterligare fundering: Tar inte de brasilianska artistnamnen slut någon gång? Orkar inte gå in mer på det nu.

Det brukar alltid finnas något skojigt att berätta, men det finns det banne mig inte längre. Det händer ingen roligt, konstigt, hemskt, sjukt eller mystiskt längre. Allt som händer är att jag går till jobbet, jobbar, åker hem, sysselsätter sig med någon eller några - ur ett bloggarperspektiv - ointressanta sysslor tills det blir mörkt, kallt och dags för sömn. För att visa att det jag säger stämmer ska jag lista dagens mest intressanta händelser:

1. Fågel flyger in på jobbet. Pyttelite panik utbryter, lamporna släcks och alla går på lunch. Fågeln tar sig ut på något sätt.
Hade behövt hända för att blogga ordentligt om händelsen: Fågeln ger ifrån sig skräckinjagande ljud samtidigt som den vägrar flyga ut.

2. Batteriet i min mp3-spelare tar slut. Musiken tystnar.
Hade behövt hända för att blogga ordentligt om händelsen: Oj, oj, oj. Det är mycket, det!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

17 augusti 2006 kl. 06:54  

Skicka en kommentar

<< Home