fredag, juli 21, 2006

Chockartad utveckling

Bara för att jag i går strax före klockan sex skrev om hur pinsamt händelsefattigt det var hände det en del - eller ja, två saker - under gårdagskvällen som ska uppmärksammas särskilt.

1. På en av stadens campingplatser var det i går kväll många tyskar på en beachvolleyplan. Fruktansvärt många tyskar. Hur många? Det var kanske tjugo på planen åt gången och 40-talet som satt runt planen och holabalooade. Nästan sinnessjukt.

2. Två hästar med tillhörande förare kommer framstapplandes ute på gatan. Två hästar! Jag har ingen förklaring.

Inte pinsamt händelsefattigt längre!

Apropå pinsamhet. Nu har det gått en vecka sedan beskedet om att Daniel Mendes lämnar Degerfors för storstan och AIK. Det sades då att en ersättare i stort sett var klar. Vad har hänt under veckan? Jo, DIF har bjudit in en montenegrinsk försvarare för provspel (han har för övrigt redan åkt hem till Montenegro igen) och ska ha ytterligare en Balkankille - utrustad med offensiva kvaliteter - i träning under nästa vecka.

Mendes är med på söndag mot Umeå (jag vill dit, men det är långt och flygförbindelserna kassa) och i torsdagens cupmatch mot Helsingborg (jag vill dit, men dagen är dum och det är fruktansvärt långt till Helsingborg också). Adjö, Mendes, efter de matcherna.

Var är nyförvärvet, styrelsen?

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Keep up the good work. thnx!
»

12 augusti 2006 kl. 05:41  
Anonymous Anonym said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

17 augusti 2006 kl. 11:27  

Skicka en kommentar

<< Home