lördag, mars 04, 2006

Brålanda...

Nl

Mitt betyg på den förbenade skithallen vi spelade badminton i i dag. Lätt den sämsta hallen jag har spelat i under min snart 13-åriga karriär. Man kunde inte slå lång serve (ett mycket viktigt slag i singel) utan att bollen tog i lampa eller tak. Man kunde inte lyfta högt och långt (viktigt i dubbel) utan att bollen tog i lampa eller tak. Brålanda idrottshall - hallen där man slår huvudet i lamporna om man går på tå och där badmintonlinjerna inte är raka.

Men vad kan man förvänta sig när man kommer och spelar i Brålanda? Det fanns inte ens en pizzeria som var öppen när vi hade spelat färdigt. Jag tror den var igenbommad. Men det gjorde inte mig någonting. Vi drog till Mellerud och käkade på samma pizzeria som vi gjorde i december när vi spelade i Mellerud. Ursmaskigt! För er som innehar ett intresse för Christinehamns framfart i division 3-badmintonen kan jag meddela att laget i dag åkte hem med tre pinnar - en seger (två poäng) och en oavgjord (en poäng) - i bagaget.

Jag lyckades med ett nödrop ta mig hem för att se Melodifestivalens tredje deltävling från Karlskrona. Såg ni Jessica Anderssons ansiktsuttryck när det stod klart att hon var utslagen? Det ska dock sägas att även jag var tvärsäker på att Jessica skulle gå till final när det stod mellan henne och The Poodles.

Bäst i Karlskrona: BWO:s Temple of love. Bästa låten hittills i Melodifestivalen. Kan Carola toppa det?
Sämst i Karlskrona 1: Att Jessica Folcker inte på något sätt får sjunga vidare.
Sämst i Karlskrona 2: Golden star till Andra chansen? Vilken mardröm!