lördag, december 17, 2005

Fullbelagd barre

Ett stort sällskap i form av familj och släkt besökte mig tidigare i dag. Barren var full till sista plats - och lite till. Det var väldigt trevligt. Det blev en barreinspektion - av barrefysiska skäl en snabb sådan - som efterföljdes av matintag på en kinesrestaurang ett kvarts stenkast bort. Maten var god, men lite minus till restaurangen som inte kunde fixa fram ett bord där vi alla kunde sitta tillsammans.

Och där var damboxningshypen över för den här gången. I nästan fem ronder stod Åsa Sandell upp mot Laila Ali. Sportintresserad som jag är har det inte undgått mig att en svenska i kväll klev upp i boxningsringen för en proffsmatch mot Muhammad Alis dotter. En släng av boxningsfeber har faktiskt nått mig under veckan. Både SVT- och TV4-sporten har under veckan haft reportrar på plats i Berlin (Rickard Ekman respektive Patrick Ekwall) för att föra över boxningsfebern till Sverige.

Åsa Sandell, till vardags kulturredaktör på Helsingborgs Dagblad, var nederlagstippad inför fajten - och förlust blev det, alltså. Men Åsa, du är lite kändis nu!