fredag, november 25, 2005

2x Sebastian Karlsson

Sibel ut - Agnes och Sebastian till final i Idol 2005. Sebastian Karlsson till final, alltså. Tyvärr, men du är inte min största Sebastian Karlsson-idol. Den riktiga Sebastian Karlsson-idolen är den här Sebastian Karlsson.

Rapporteras i dag om att Albert Bunjaki lämnar Degerfors för Kalmar FF. Även Aftonbladet har snappat upp nyheten. Om man tänker till lite vet man varför allsvenska Kalmar FF vill ha Albert som för så sent som ett år sedan drillade division 2-spelare i Tidaholm.

Shpetim Hasani - spelaren som var utlånad till DIF från Kalmar FF under hösten - tog Albert till Kalmar. Kosovoalbanen Hasani gjorde succé i Degerfors under Tony Gustavssons och Albert Bunjakis styre. Nu är det meningen att han ska göra succé i allsvenskan för Kalmar med Nanne Bergstrand och Albert Bunjaki - precis som Hasani kosovoalban - vid rodret.

För övrigt rapporteras det om att DIF är på väg att skriva kontrakt med en same (!) från Norge. Var han hittades? På en turnering för inofficiella landslag på Cypern! Guldkornen hittar man lite varstans. Tony har skattkartan!