fredag, augusti 10, 2007

Noterat från Stadsparksvallen

Vilken lycka! Glädjen visste snudd på inga begränsningar när Mano Garcia på ett cykelsparksliknande sätt fick in 2-2-bollen i Jönköping i går. I den 92:a minuten. Såna sena mål har vi inte varit bortskämda med på sistone.

En poäng är bättre än ingen, men inte lika bra som tre. Med tanke på att det var bra nära en ny retlig uddamålsförlust - jag tycker att DIF borde vunnit matchen på Stadsparksvallen - får man kanske vara nöjd med den enda pinnen.

Annars noterar känd bloggare efter Jönköpingstrippen att...

...det innan matchen kändes bra när en gubbe ställde sig framför mig på läktaren, sa "Här känns det säkert att stå!" - och tog på sig en DIF-tröja. Snyggt!
...DIF:s 17-årige anfallstalang Dejan Doslic gav sina lagkamrater sitt stöd från läktarplats.
...Mano Garcia egentligen inte gjorde någon vidare match - ändå gjorde han båda målen. Målsinne!
...speakern på Stadsparksvallen var en smula virrig. Vid presentationen av matchens bästa spelare i respektive lag sa han först att Jönköpings nummer 5, Erik Backlund, har blivit utsedd till hemmalagets främste. Sedan ändrade han sig till nummer 8, Erik Skördåker. Glasklart.
...DIF:s supporterklubb Vulkanerna skåpade ut Jönköpingsklacken totalt.
...Mr 100 % fortsätter att överraska genom att följa med på bortaresor. Får gärna fortsätta på det viset även till hösten.

I dag: sista dagen på jobbet. Frihet!
I morgon: säsongsdebut i Sollentuna. Hur ska det gå?