söndag, oktober 28, 2007

600 busslaster från Trelleborg? Nja...

Allt är som vanligt. Lite fotboll, lite badminton och en buss-story.

Veckans...

...målkung: Andreas Drugge. Oj!

...Assyriska: Öster rasade ur allsvenskan och superettan, rakt ner i division 1 - på mindre än ett år. Ledsen, Lagrells pojkar, men jag kommer inte sakna er.

...lugnaste: I veckan skymtade jag den kände historiedidaktikern Lüllis på bussen på väg till universitetet. Konstigt 1 med situationen: Att Lüllis, den store historiedidaktikern, väljer att åka buss till jobbet. Konstigt 2 med situationen: Han var så lugn under bussresan. Ofta har han en tendens att bli upphetsad och försöker slita sitt hår och kläder i mindre bitar. Men inte på bussen, kanske?

...helgaktivitet: Tävlingsfri helg! Vad gör man då, förutom att se DIF ta sin sjätte raka seger? Jo, åker till Örebro både lördag och söndag för att titta på - badminton.

...medgångare: Mot Brommapojkarna kom 6 128 personer till Nya Ullevi för att se IFK Göteborg. Till matchen mot Gefle löste 7 310 personer entré. I dag kom det över 40 000 för att se IFK Göteborg spela hem det allsvenska guldet mot Trelleborg. Jag undrar: Var höll de där dryga 30 000 supportrarna hus när IFK mötte Brommapojkarna och Gefle? För försök inte lura i mig att Trelleborg hade med sig sisådär 30 000 supportrar till dagens match...