fredag, januari 11, 2008

Uppvärmning

I morgon: nya uppgörelser i serien som i flera avseenden har mycket gemensamt med elitserien - division 3 nordvästra Götaland. Men var ska racketarna svingas? Följande kan även ses som uppvärmning inför kvällens main event med Ingvar och Björn.

Nl Nl Nl Nl Nl
En knappt märkbar rörelse mot stad där "Chippens" nuvarande och Högaborg-Henriks gamla grön-vita klubb gav namn åt känt sällskap på utomhusis. Med tanke på vilken stad vi färdas mot ska vi stava "Chippen" som "Tjippen".

Nl Nl Nl Nl
Att staden grundades av kungen som regerade i början av 1600-talet hörs på namnet. Mer historia: i vår stad upplöstes union med fjordrikt grannland på fem bokstäver (om du före denna parentes början inte räknade ut att grannlandet är Norge föreslår jag att du inte ska bli raketforskare).

Nl Nl Nl
Feminin form av central och starkt lysande stjärna ger ännu en hint om vart vi är på väg. Aldrig att det tar sju minuter för hennes strålar att nå vår stad - hon finns alltid här.

Nl Nl
Är du inte haj(k) på det här? Här får du mer hjälp: kaffe med färgextra, höjdhoppare som ses i tv-versionen av denna lek, känd diktar-Gustaf och gotländske hockey-Håkan har alla sin hemvist i vår stad.

Nl
Här bor känd bloggare.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

13 januari 2008 kl. 17:47  

Skicka en kommentar

<< Home